LYSTRING LOPPISFANTASTER! NY PLATS

Nytt för i år är att vi flyttar platsen för loppisen till Gammelstad Wärdshus (fd Margaretas Värdshus). Detta kommer att bli så mycket bättre då loppisen hamnar endast ett stenkast från kyrktorget och förhoppningsvis hittar ännu fler besökare hit! Vi har fått möjlighet att abonnera Gammelstads Wärdshus och kommer i och med detta återigen kunna servera både hembakt fika och enklare mat i de vackra lokalerna.

Den nya adressen är Lulevägen 2 (samma gata som tidigare) och ligger bara 100 meter från den förra platsen. Det kan ta några gånger innan vi hittat en form för placering av alla loppisplatserna och hur avlastningen ska ske men vi får hjälpas åt allihop tills vi hittar den bästa lösningen. Första loppisen nu på lördag 2/6 är platserna som vanligt gratis (ev bordshyra tillkommer).

Tänk också på att vi INTE kommer tillåta någon typ av försäljning av livsmedel (gäller även fika, mat, dryck, godis, bär m.m) Vårt tillstånd innefattar bara försäljning av prylar. Var snäll och respektera detta.

Hjärtligt välkomna till sommarens bästa loppis!

Vänliga Hälsningar// Loppisgänget