Vanliga frågor

Ni är hjärligt välkomna på vår loppis, här har vi staplat upp de vanligaste frågorna vi får.

OBS: Ingen parkering på Lulevägen. Lulevägen är en väg som måste hållas fri för alla inkl. utryckningsfordon. Därför får man inte parkera där. Alternativa parkeringar finns på kyrkogården och på andra vägar kring loppisen.
 
Måste man föranmäla sig?
-Nej, kom samma morgon och välj en plats som passar er. Vi tar betalt på plats. Vi rekommenderar att säljare kommer innan kl.9.

Går det att förboka bord?
-Nej tyvärr, men vi har utökat med extra många bord så att ingen ska bli utan.

Hur många försäljare brukar det vara?
-Vid fint väder, mellan 40-60 st.

Varför står det bara starttid kl. 11 och inte när loppisen slutar för dagen?
-Eftersom det är väldigt varierat när försäljarna vill plocka bort så har vi valt att inte ha någon sluttid. En del försäljare stannar till kl 16 och en del plockar bort vid kl 14.

Var parkerar man?
-Det är ont om parkeringsplatser i hela Kyrkbyn men vi rekommenderar att ni parkerar vid kyrkogården som är ca 50 meter från loppisområdet. Man får inte parkera på loppisen eller på Lulevägen.

Får man sälja vad som helst?
-Nej, det ska vara second hand-varor, begagnade varor. Hantverk, konst & design går också bra. Man får INTE sälja fika & mat.

Hur hittar man till loppisen?
Se på kartan eller följ bara Lulevägen som går genom Kyrkbyn så ser ni loppisen från vägen.

Hur betalar man?
-Man betalar vid ankomst till personal som står vid ett marknadsstånd som finns vid långsidan av det största huset. Det finns en gul skylt där det står ”INFO”. Personal finns från kl.8.

Hur fungerar stämpelkortet?
Man får stämpelkortet på plats och visar det varje gång man betalar sin plats och får då en stämpel. Den fjärde ggn är det gratis.
Kom ihåg att vi inte har möjlighet att påminna och fråga alla, det brukar vara väldigt stressigt och ibland glömmer vi fast vi försöker. Så det är på eget ansvar att man kommer ihåg att visa stämpelkortet varje gång samtidigt som man betalar.

Hur stora är borden?
-Vill ni hyra bord så finns det varierade storlekar. Minsta är ca 120x60cm och största är 220x60cm. Det är först till kvarn som gäller.

Finns WC?
-Ja.

Skärmavbild 2015-05-14 kl. 23.09.50 Skärmavbild 2015-05-14 kl. 23.10.00

 

Gilla vår sida på Facebook så får ni snabba uppdateringar t.ex. vid roliga fynd, antal försäljare & väder.

Info/Hitta Hit        Vanliga Frågor       Förstasidan